Dan Küchen Studio Hengelo

Dan Küchen Studio Hengelo? Dan Küchen Studio is de nummer één keukenproducent in Oostenrijk en zit al meer dan 50 jaar in het vak. Dan Küchen Studio verkoopt vooral keukens van de Moderne en Design stijl in alle vormen en kleuren. De keukenzaak heeft in Nederland alleen in Hengelo een vestiging.

De keukens zijn van Oostenrijkse degelijkheid en beschikken over een uitstekende kwaliteit. mocht u specifieke maat wensen bent u hier ook aan het goede adres, keukens op maat zijn namelijk hier te realiseren.

Ontvang gratis keukenbrochures of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak in Hengelo.

Dan Küchen Studio Hengelo

keukens hengelo dan kuchenDan keukens (Oostenrijkse keukens)
Wegtersweg 84
7556 BR Hengelo
074-7113605
www.dankuchenstudio.nl

Klantenservice Dan Küchen Studio Hengelo

Heeft u vragen of opmerkingen over Dan Küchen Studio? Dan kunt u contact opnemen met bovenstaand telefoonnummer. Het is ook altijd mogelijk om langs de keukenzaak te gaan om een kijkje te nemen of een verdere afspraak te maken.

Openingstijden Dan Küchen Studio Hengelo

Maandag 10:00 tot 18:00 uur
Dinsdag 10:00 tot 18:00 uur
Woensdag 10:00 tot 18:00 uur
Donderdag 10:00 tot 20:00 uur
Vrijdag 10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 18:00 uur
Zondags Gesloten

Ervaringen

Op het internet kunt u veel ervaringen vinden over bijna alle keukenzaken die er zijn. Wanneer u van plan bent om een keuken te gaan kopen is het verstandig om hier naar te kijken. Zo ziet u wat u kan verwachten en of de keukenzaak aan uw wensen voldoet. Het is belangrijk om te weten dat mensen eerder negatieve ervaringen online zetten, positieve worden vaak vergeten. Om er zeker van te zijn kunt u het best langs de desbetreffende keukenzaak gaan.

Prijzen

De kosten van de keukens bij Dan Küchen Studio Hengelo liggen tussen de 5.000 en 15.000 Euro. De prijzen zijn afhankelijk van de merken, materialen, stijlen en de materialen. Bent u benieuwd naar een keuken van Dan Küchen Studio Bezoek de website.